COM FUNCIONA

 1. Per a reservar la sala, s’ha d’escollir una data, i fer una pre-reserva per telèfon, mail o online, amb una paga i señal de 50€ en cas que la reserva fos de día i 100 € si es de nit,, la qual es podrà fer, mitjançant transferència bancària (abans de 3 dies després de la pre-reserva) o en efectiu amb cita prèvia a la mateixa sala. Una vegada s’hagi rebut el depòsit, la data sol·licitada queda automàticament reservada, i per tant, bloquejada. La diferència s’abonarà en efectiu el dia de la celebració, al moment de l’entrada o per transferència bancària 1 dia abans. En cap cas es tornarà la paga i señal. ( en el cas de lloguer de sala en torn de nit es deixara tambè una fiança de 100 € en metalic en el moment de la entrada, aqueta fiança es tornará a la sortida si tot esta correcte.
 2. El dia de la festa, la persona que hagi llogat la sala (sempre major de 25 anys), haurà de presentar-se 10 minuts abans, per tal de poder explicar el funcionament de les instal·lacions, i abonar la resta del lloguer de la sala, i, si ha contractat algún que altre servei extra, també haurà de abonar-se en aquest moment.
 3. El local s’ha de quedar en les mateixes condicions en les que s’ha contractat. Tot el que es porti per realitzar la festa, s’haurà de treure de la sala, a la finalització d’aquesta.
 4. Les taules sempre hauràn de ser cobertes amb estovalles.
 5. No és permès tirar confeti ni arròs.
 6. No és permès fumar dintre de la sala.
 7. Quan surtis fora del local, respecta el descans dels veïns. No es pot estar a la sortida del local fent soroll, ja que es s’ha de respectar els veïns.
 8. En les festes on hi hagi menors d’edat, haurà d’haver un adult que es responsabilitzi d’ells.
 9. Els menors d’edat no podràn consumir alcohol dins el local.
 1. S’han de respectar les normatives d’ús del peke-park, i de les demés instal.lacions.
 2. Un cop finalitzada la festa s’haurà de recollir i endressar, i deixar tots els juguets en el seu lloc, el peke park amb totes les boles dins, les boles del futbolín en el seu lloc. Les cadires i taules plegades i ben col·locades al seu lloc. La nevera buida, el microones net. La cafetera buida i apagada. Les televisions i consoles, apagades.
 3. Abans d’anar-se’n, deixar la sala en les mateixes condicions en que la vareu trobar, i tirar les escombraries al contenidor al carrer.
 4. La direcció de Passa-t’ho bé, no es fa responsable dels articles i objectes que s’hagin oblidat al local.
 5. La direcció de Passa-t’ho bé, no es fa responsable de possibles accidents i lesions per una no bona utilizació de les instal.lacions.
 6. 10 minuts abans d’acabar la festa, una persona dePassa-t’ho bé  anirà a la sala per a comprobar que tot sigui correcte i llest per tancar.
 7. La persona que lloga la sala es fa responsable dels possibles desperfectes que es pugui ocasionar durant la celebració de la festa, i de la falta d’algún objecte.
 8. ESTÀ TOTALMENT PROHIBIT ENGANXAR CELO, XINXETES, BLUTAC, SILICONA A LES PARETS I SOSTRES.
 9. No poden entrar-hi animals. Tampoc bicicletes, pilotes ni patins.
 10. Per a qualsevol dubte o aclaració o urgéncia durant la festa, trucar al telèfon 654504709.