ANIMACIÓ BÀSICA

La part dinàmica de l’activitat amb cançons i jocs cooperatius , per equips , amb música , jocs de pistes , concursos … Per a nosaltres és fonamental que els nens estiguin actius tot el temps.

Es podrà triar també per complementar l’animació: globoflèxia o pinta cares de fantasia..

 

ANIMADORS TEMPS PREU
1 90 minuts 100€
2 90 minuts 145€

* Si vol el taller de globoflèxia o el pintacares se suma un suplement de 10 € i s’afegeix 30 minuts extra a l’animació.

 

 

ANIMACIÓ AMB MASCOTA

Vols convidar a la teva festa a un personatge ? Mickey, Minnie , Pepa Pig , Minion , Hello Kitty , Pocoyo, Olaf , Spiderman , Capità Ámerica , Batman, Campaneta , Peter Pan , … poden acompanyar-te en aquest dia tan especial. Aquesta animació s’ha convertit en una de les més demandades pels més petits de la casa.

Presentem 2 opcions :

Animació express

Ballaran amb la seva mascota preferida i gaudiran de la seva companyia durant uns 30 minuts aproximadament de les cançons més actuals. Minidisco, fotos i lliurament del pastís.

Animació complerta

Si tria la segona opció, té un total de 90 minuts , es farà en primer lloc jocs i tallers (maquillatge o globoflèxia) durant la primera part de l’animació, i per finalitzar, apareixerà la mascota per fer la minidisco, les fotos i el lliurament de pastís (aquesta part aprox 30 minuts).

 

ANIMADORS TEMPS PREU
1 30 minuts 75€
1 90 minuts 110€
2 90 minuts 160€

 

 

ANIMACIÓ + MÀGIA CÒMICA

Globoflèxia o pintacares i la part dinàmica de l’activitat amb cançons i jocs cooperatius , amb música …

I per finalitzar , perquè quedin relaxats, un mini show de màgia còmica !!! Bromes , rialles , trucs divertits per acabar l’animació de manera súper màgica.

 

ANIMADORS TEMPS PREU
1 60 minuts 90€
1 90 minuts 110€
2 90 minuts 150€

 

 

MÀGIA PROFESSIONAL

Pots gaudir d’un gran espectacle de màgia professional per a nens i adults, ideal per a nens majors de 7 anys , comunions …

Només has de prendre seient i no perdre de vista cap moviment dels nostres súper mags / es, ja que només ells faran trucs increïbles.

 

ANIMADORS TEMPS PREU
1 60 minuts 120€

 

 

DISCO KIDS

Vols ballar autèntiques coreografies dels teus cantants favorits com Rihanna , Lady Gaga, David Gueta , Katy Perry, Pitbull , Christina Aguilera o Jennifer Lopez? Posa’t la teva millor look i atreveix-te a seguir el ritme de totes i cadascuna de les cançons més sonades del moment. Converteix la teva festa en un dia inoblidable al costat de la nostra ballarines. Aquesta activitat pot completar-se amb el taller ” converteix-te en una estrella”. Un cop finalitzat els balls, les nostres animadores caracteritzaran a tots els convidats per fer el ball final. Per a això canviaran el seu look amb maquillatge a pinzell i decoració d’ungles.

 

ANIMADORS TEMPS PREU
1 90 minuts 120€
2 90 minuts 150€

 

 

ANIMACIONS FROZEN

El teu aniversari és una data molt especial i per això li oferim una festa única amb la companyia de les nostres princeses. Animació en exclusiu directe!!

– Conte musical de la història ” Frozen una aventura congelada ” incloent les cançons de la banda sonora de la pel·lícula en directe.

– Karaoke de ” Ninot de neu” i ” Deixa’l anar ”

– Balls de princeses i jocs participatius

– Maquillatge en l’opció 2 hores

– Lliurament de pastís , fotos i lliurament de regals

 

ANIMADORS TEMPS PREU
1 princesa 90 minuts 110€
1 princesa 120 minuts 140€
2 princeses 90 minuts 160€

* A l’opció de 2 princeses es pot afegir a Olaf per un suplement de 25 € .

 

 

ANIMACIONS PRINCESES

Festa temàtica amb les nostres princeses que us sorprendran amb pinta cares per a tots els nens , balls , jocs participatius … música en viu , lliurament de pastís i molt més. També l’opció de festa prínceps i princeses , jocs per equips! A triar : Blancaneus, Campaneta , Peter Pan , Ventafocs, Rapunzel , Elsa , Anna , Alícia al País de les meravelles …

 

ANIMADORES TEMPS PREU
1 princesa 90 minuts 110€
2 princeses 90 minuts 160€

 

 

FESTA PIRATA

No podia faltar la nostra Gran Festa Pirata !! Dinàmica de l’activitat amb la recerca del tresor i moltes sorpreses … els nens no s’avorriran ! amb cançons , balls , jocs cooperatius , per equips , amb música , jocs de pistes , concursos , pinta cares … Animació molt recomanada.

Per a nosaltres és fonamental que els nens estiguin actius.

 

ANIMADORS TEMPS PREU
1 90 minuts 90€
2 90 minuts 150€

 

 

CANTAJOCS MÚSICA EN DIRECTE

Gaudeixi de música en directe , exclusiu per a la seva festa. Els nostres músics li faran gaudir en directe a escollir.

Infantil de cantajocs i sorpreses Disney … per als més petits.

Juvenil, les cançons de moda, ideal per a nens més grans , comunions, etc.

Possibilitat d’afegir un teclat o guitarra.

 

ANIMADORS TEMPS PREU
1 cantant 90 minuts 140€
1 teclat 90 minuts 120€
1 guitarra 90 minuts 120€